Retourneren

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Een retour dient aangemeld bij Lake House 47, via een mailtje naar info@lakehouse47.nl.

De kosten (6.25) van PostNL  worden verrekend op de terugbetaling.
Indien je al verzenkosten hebt betaald bij je bestelling, is het retourneren gratis.

Stap voor stap

        1.Meld het artikel retour

Stuur een mail naar info@lakehouse47.nl. Je ontvangt  binnen 24 uur de retourinstructies

        2.Lever je pakketje in

Brievenbus pakketje. Print het retourticket of schrijf het retouradres en je retournummer op de doos. Doe het op de post. Je hebt dus geen printer nodig!

Postpakketje. Breng je pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt. Een medewerker scant je barcode. Lukt dit niet? Schrijf dan het retouradres en -nummer op de doos. Bewaar je verzendbewijs, zodat we je artikel kunnen traceren als er iets misgaat

      3. Retour is ontvangen

Je ontvangt een mail van Lake House 47, zodra het pakketje is ontvangen.

      4.Wij betalen je terug

Wij verwerken je retourzending binnen 7 dagen nadat jij het verstuurd hebt. Daarna betalen we je terug en staat het geld binnen 5 werkdagen weer op je rekening.

Let op! Retourzendingen welke niet via  bovenstaande zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.